Barnrumstankar

Sundvik Klädskåp Ikea

Tapet Atrium

När vårt nya sovrum har färdigställts, kommer barnrummen – och då framför allt Walters rum – tas an. Jag har förstås redan en ganska klar bild i huvudet hur jag tänker mig W’s rum. Tapeten, som ni ser på bilden, inhandlades redan för två år sedan (på rea). Klädskåpet på bilden högst upp tror jag skulle göra sig bra i hans rum. Klädförvaring är aldrig fel 🙂

Lilla syskonets rum har jag inte börjat skapa mig en mental bild av ännu. Jag har snuddat lite vid lindblomsgröna väggar.. Eller någonting dovt blåmönstrat som jag inte har utvecklat vidare tanken på ännu. I vilket fall som helst är syskonets rum ingen brådska eller panik. Walter har klarat sig gott och väl utan eget rum i över två år 🙂 Vi tar rum för rum pö om pö i renoveringsframfarten.

Hittade en fin växasäng till W härom helgen. Precis vad jag varit ute efter! I samma veva fyndade jag en sänglampa som jag spanat in sedan många år tillbaka. Sedan har jag redan hunnit köpa på en del möbler och prylar med baktanke att ha i hans rum så småningom. Kliar i fingrarna av bara tanken att sätta igång att inreda!

Kram och fin onsdag!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s